Stempel bestelling

_____________________________________________________________________

Home > Stempel bestelling > Ontvangst

Vul op het zones van het formulier om uw bestelling stempels : het aantal exemplaren van de stempel, de tekst als je wilt, rekening houdend met de hoofdletters lijn per lijn, en de gewenste tekstrichting aangeven. Anders zullen we niet in staat om te reageren op uw verzoek.

Andere zones zijn optioneel, indien u niet wilt dat de standaarduitvoering. U moet dan voor elke lijn de lettertype aangeven (de standaarduitvoering voorziet het lettertype Arial). U hebt de keuze tussen vijf lettertypes die U moet bepalen bij elke lijn van de tekst. U mag dan ook aanduiden of een lijn is in het vet of cursief. Indien een logo moet aangebracht worden, dient U rekening te houden met de formaat. U kan ook aangeven inden U Uw tekst dan wel in het rond of ovaal wilt en als er een kader moet zijn. De standaarduitvoering vooziet een zwarte inkting, indien U het anderw wil, dan moet U Uw keuze maken rekeninghoudend met de specificiteiten van sommige apparaten.
 

Realiseren uw stempel :

Artikel :

Aantal :

Tekst en lay-out :

Tekst

Tekstrichting

Lettertype

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

Opties :

Kader

Rond - Ovaal

Logo

Een logo toevoegen of een model verzenden :

 

Zorg ervoor dat uw bestanden zijn alleen beschikbaar in zwart/wit.
■ Minimale resolutie van 600 Dpi
■ Formaat : TIFF ou JPG(JPEG)
■ Niet beelden comprimeren

Inktkeuze :

Zwart

Blauw

Rood

Groen

Multikleuren

Pas op voor zwarte inkt alleen voor "Pockets" en zwarte inkt, blauw of rood voor  "Impressor".

Contact :

Naam :

*

Voornaam :

*

Adres :

*

Postcode :

*

Stad :

*

Land :

*

Telefoon :

*

BTW nr. :

E-mail :

*

Bericht :

Toestemming :
Door dit formulier in te dienen, ga ik ermee akkoord dat de informatie die in dit formulier wordt ingevoerd, wordt gebruikt, benut, verwerkt zodat contact met me kan worden opgenomen, om me de nieuwsbrief te sturen, als onderdeel van de commerciŽle relatie die voortvloeit uit dit verzoek om informatie.

 

* Verplichte velden

Om uw rechten te kennen en uit te oefenen, inclusief het intrekken van uw toestemming voor het gebruik van de gegevens die door dit formulier zijn verzameld, kunt u onze privacybeleid.